Om Helle Dupont

I mit værksted, lidt uden for Kolding, vækkes mit kunst til live, her arbejder jeg både med glas og billedkunst. Jeg er af natur, en nysgerrig person og holder meget af det rå og upolerte. Jeg har altid haft en stor forkærlighed for, at eksperimentere og arbejde med flere forskellige materialer og emner. Det at kombinere forskellige materialer og opleve hvordan op til flere forskellige materialerne, når de fusioneres, fungere sammen og skaber en sammensmeltning der får materialerne til at gå op i en højere enhed sammen.

Fælles for både mit glas og billedkunst er, at det bærer præg af mine mange oplevelser rundt i adskillige lande og kulturer, hvilket altid har været og fortsat er min inspirationskilde til det der overføres til min kunst. Ofte afspejler det sig også i min passion for at eksperimenter med kunsten. 

Om Helle Dupont

Besøg værkstedet og se de mange nye tiltag
– der er altid noget nyt under udvikling.

Jeg vil glæde mig til at byde alle velkommen. Der vil være mulighed for at opleve den kreative atmosfære, prøve at skære i glas, få en hyggelig snak om glassets univers, imens der bydes på en kop kaffe i værkstedet.

Kunstner Helle Dupont

Helle Dupont

Værkstedet

I værkstedet på Strårupmarkvej kommer kunsten til live. Både som glas og billedkunst og spændende fusioner mellem disse to kunstneriske udtryksformer.
Værkstedet fungerer som udstillings- og kursus lokale. Der kan både købes glas og billeder fra udstillingen, men også bestilles kunst – specialdesignet ud fra dine ønsker.